Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (1/4/2010) Επιμέλεια Ιάκωβου Γωγάκη

OΜΟΡΦΗ ΖΩΗ ΧΙΛΗ-ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΦΟΞ Η.Π.Α

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ  ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ Η.Π.Α

OΜΟΡΦΗ ΖΩΗ       ( LA BUENA VITA)

trailer-la-buena-vida
Σκηνοθέτης: Αντρες Γουντ
Με τους Αλίνε Κούπενχεϊν, Μανουέλα Μαρτέλι, Εδουάρδο Πασέκο, Ρομπέρτο Φαρίας
Δράμα, Χιλή-Ισπανία 2008,  90 Λεπτά
Ένα πρωί, ο Edmundo λαμβάνει ένα γράμμα από το τοπικό νεκροταφείο, για να τον ενημερώσουν ότι το σώμα του πατέρα του θα αποτεφρωθεί και θα τοποθετηθεί σε έναν ομαδικό τάφο, αν δεν ανανεώσει τη πληρωμή του για τα επόμενα 30 χρόνια. Στην αρχή, ο κουρέας αρνείται να καταβάλει το ποσό και προτιμά να δαπανήσει τα χρήματα ενός τραπεζικού δανείου στην αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Την ίδια περίοδο, μια προσωπική ιστορία του, τον κάνει να ερευνήσει το παρελθόν του και να ανακατασκευάσει τη μνήμη του.
Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΦΟΞ( THE FANTASTIC MR. FOX )
fantastic_mr_fox_poster2
Σκηνοθέτης: Ουές Άντερσον
Ακούγονται οι φωνές των:Τζορτζ Κλούνι, Μέριλ Στριπ, Όουεν Ουίλσον, Μπιλ Μάρεϊ, Γουίλιαμ Νταφόε, Αντζέλικα Χιούστον,
Κινούμενα Σχέδια , Η.Π.Α 2009 ,  87 Λεπτά
Ο κύριος Φοξ ζει μαζί με την κυρία Φοξ και τα αλεπουδάκια τους μέσα σε ένα τεράστιο δέντρο. Κάθε βράδυ επισκέπτεται τη φάρμα τριών αγροτών και κλέβει από ένα γεύμα ώστε να φροντίσει την οικογένειά του. Όταν όμως οι τρεις αγρότες αποφασίζουν να βάλουν ένα τέλος στην ιστορία αυτή, ο κύριος Φοξ αποδεικνύει πως είναι ένας απροσδόκητα πολυμήχανος αντίπαλος.
ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ  ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ( HOW TO TRAIN YOUR DRAGON)
How_to_train_your_dragon
Σκηνοθέτες: Ντιν ΝτεΜπλουά, Κρις Σάντερς
Ακούγονται οι φωνές των:Τζέι Μπαρουσέλ, Τζέραρντ Μπάτλερ, Αμέρικα Φερέρα, Τζόνα Χιλ, Κρεγκ Φέργκιουσον
Η ιστορία αφορά σε έναν έφηβο Βίκινγκ, τον Ψάρη, που μένει στο νησί του Μπερκ, όπου η καθημερινή μάχη με τους δράκους είναι τρόπος ζωής. Ο χαρακτήρας, όμως, του Ψάρη δεν ταιριάζει ούτε με τη φιλοσοφία της φυλής του ούτε και με αυτήν του αρχηγού της που συμπτωματικά… είναι κι ο πατέρας του εφήβου. Ωστόσο, όταν ξεκινά η Εκπαίδευση στους Δράκους του Ψάρη και των υπόλοιπων εφήβων, εκείνος συνειδητοποιεί πως αυτή είναι η μοναδική του ευκαιρία να αποδείξει πως έχει τις ικανότητες να γίνει μαχητής και να κερδίσει την εκτίμηση όλων. Γνωρίζοντας όμως έναν τραυματισμένο δράκο που τελικά γίνεται και φίλος του, όλος ο κόσμος του Ψάρη ανατρέπεται, κι από εκεί που ήλπιζε να είχε την ευκαιρία του να αποδείξει τι αξίζει σε όλους, πλέον αναλαμβάνει κάτι πολύ μεγαλύτερο και δυσκολότερο: να αλλάξει το μέλλον και τον τρόπο σκέψης ολόκληρης της φυλής του απέναντι στους δράκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου